Engelstalige vrouwencirkel?

Englisch below……………

Ik krijg steeds meer vraag naar een engelstalige vrouwencirkel. En in mijn nu aanwezige cirkel zie ik het niet gebeuren dat ik van taal ga wisselen. Dus moet er maar een tweede cirkel bij komen geloof ik. Een nieuwe maan cirkel dan maar.

Ik ben nog aan het orienteren en wennen aan twee talig mijn boodschap overbrengen. Maar ik vermoed dat ik in Januari wel kan beginnen met een tweede cirkel.

ik hou jullie op de hoogte ♥

Englisch woman’s circle?

I am getting more and more questions about an Englisch-speaking woman’s circle. In my current circle I don’t see myself switchin languages. So that would mean there will be a second circle. A New Moon circle next to the current Full Moon circle.

I’m still orientating about the options and getting used to talking bilingually to you all. But I suspect that I can start a second circle in January.

I’ll keep you posted ♥

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: