Twee vrouwencirkels per maand :)

Englisch below

Volgende week is de eerste engelstalige vrouwencirkel. Ik ben druk bezig met de laatste voorbereidingen. Zo ben ik al weken de kaarten aan het vertalen die we altijd gebruiken in de cirkel. En natuurlijk een programma voor de eerste engelstalige cirkel bedenken.

Mijn dochter is ook thuis vanochtend, dus af en toe moet ik mijn werk even onderbreken. Maar gelukkig leert ze steeds beter om zichzelf te vermaken. En met een mooi muziekje kan ik me gelukkig ook wel concentreren op mijn werk.

Het belooft een heerlijke avond te worden. Nu al. Wil je ook komen?


Two circles a month 🙂

Next week is the first English speaking women’s circle. I’m busy with the final preparations. For example, I have been translating the cards that we always use in the circle for weeks. And of course come up with a program for the first English-speaking circle.

My daughter is also home this morning, so every now and then I have to interrupt my work. But luckily she is learning better and better to enjoy herself. And with good music I can also concentrate on my work.

It promises to be a wonderful evening. Already. Do you want to come too?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: