Het festivalseizoen komt er weer aan ♥️

Lorelei komt er weer aan. Ik zal er zijn van 11 t/m 16 juli, dus bijna het hele festival.

Dit jaar niet alleen als Orakel. Ik ga ook weer mijn workshop krachtsieraad geven. Dat was zo’n groot succes toen ik het een paar jaar geleden deed dat ik besloten heb om het weer terug te brengen. In mijn eigen tentje met een klein groepje dit keer.

Ik ben nu al weer heel enthousiast. En daardoor zou ik bijna vergeten dat ik eerst ook nog naar Springflower ga van 4 t/m 7 mei.

Samen met mijn dochter Ponyo ga ik alle elementen langs en me onderdompelen in het dinamiek van moeder en dochter op de camping.

En ook hier zal ik bijdragen aan het programma als Flower. Dansen en zingen met moeders en dochters. Ik ben heel benieuwd want het wordt mijn eerste keer op Springflower. En hopelijk vind Ponyo het ook leuk.

Genoeg te doen dus komende tijd.

Voor meer informatie over mijn bijdrage aan Lorelei of Springflower kan je op de linkjes klikken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: