Over mij

Mijn naam is Bette of Niahma. Al meer dan 13 jaar noem ik mezelf heks. Tegenwoordig ben ik ook Priesteres en Womb-Heart-Spirit facilitator. En ik heb verschillende cursussen gedaan in sjamanisme. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en ook moeder van een prachtige dochter en zoon. Ik ben in drie woorden creatief, lief en zelfstandig.

Ik ben WhatsApp Image 2022-06-30 at 2.15.45 PM (1)jaren werkzaam geweest als docent wiskunde op het HBO. Jaren geleden heb ik geprobeerd daarnaast Meisteen op te zetten, maar het was nog niet de juiste tijd.

In 2017 kwam ik thuis te zitten met een burnout. De eerste stap die ik moest gaan zetten is opnieuw uitvinden waar ik gelukkig van wordt. Orakelen was een van de eerste dingen die ik terugvond. Al snel daarna volgde edelstenen, olie en muziek. En natuurlijk bleef de reden dat ik docent geworden ben boven komen, namelijk dat ik het heerlijk vind om mensen te helpen. Al deze dingen kan ik gelukkig redelijk goed samenvoegen, dus heb ik besloten om weer een eigen bedrijf op te bouwen.

Deze keer heb ik besloten mijn eigen bedrijf naar mezelf te noemen, Niahma. Deze naam heb ik voor mezelf gekozen toen ik een jaar of 16 was en past bij mijn spirituele kant.

Als Womb-Heart-Spirit facilitator help ik vrouwen om in hun kracht te gaan staan. Door zich te bevrijden van pijn, valse overtuigingen en dogma in de drie krachtcentra van het vrouwelijke lichaam ontstaat er ruimte. Ruimte voor zelfliefde en hun eigen licht. Het ondergaan van de hele cyclus is echt een bevrijding die je je nauwelijks kan voorstellen.

Met mijn creatieve workshops combineer ik geleide meditaties en healing technieken met edelstenen of andere materialen. Creatief bezig zijn werkt heel ontspannend en bevrijdend. Dit gecombineerd met een diepere betekenis en spirituele laag geeft een gevoel van voldoening.

In mijn jeugd heb ik van mijn moeder geleerd om geleide meditaties te begeleiden. Ik krijg vaak van mensen te horen dat mijn meditaties zeer prettig zijn om te ondergaan.

Ik ben al vanaf zeer jonge leeftijd met stenen bezig en heb er altijd gevoel voor gehad. Vaak weet ik goed aan te voelen welke stenen mensen nodig hebben. Ook gebruik ik stenen om een ruimte prettig te maken voor ik er met mensen ga werken.

November 2017 leerde ik de olie van Young Living kennen. Daarnaast ruik ik nu altijd lekker en ik maak hiermee ook mijn eigen producten. Mijn massage olie met citroen en lavendel is een favoriet hier in huis en ook mijn dagcrème is erg fijn.

DSC_1174

Na verschillende opleidingen in healing en sjamanisme ben ik inmiddels redelijk bekwaam om mensen die ergens last van hebben te helpen. Door middel van healing of sjamanistisch reizen kan ik verlichting brengen in moeilijke situaties of lichamelijke ongemakken. Dit is niet waar ik me in hoofdzaak mee bezig houd, maar ik zet deze kracht in waar nodig.

Ik schrijf, teken, schilder en fotografeer graag en in mijn zoektocht naar mooie kinderverhalen voor mijn dochter probeer ik deze nu te combineren. Dit valt niet echt onder mijn bedrijf, maar wel onder wie ik ben dus ook deze zijn hier te vinden.

Al mijn hele leven maak ik muziek. Zo speel ik onder anderen piano, sansula en drum. En ik ben begonnen met liedjes vertalen. Gezien ik dit ook graag deel kan je deze hier vinden.

Met mijn liefde voor muziek ben ik erg op mijn plek bij Ritueel Theater, een mooie groep vrouwen die onder leiding van Bep Ruting prachtige diepgaande verhalen vertellen en de toeschouwers meenemen op een reis naar binnen.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.
%d bloggers liken dit: