Workshop Krachtsieraad maken

Alle edelstenen hebben hun eigen vibratie en ondersteunen hiermee mensen op zowel lichamelijk als psychisch niveau. Elke edelsteen heeft een kracht en kan je helpen of tegenwerken, afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Ben je bijvoorbeeld heel druk van jezelf dan heb je meer baat bij een steen die kalmeert dan bij een steen die motiveert tot handelen.

In deze workshop gaan we elk een sieraad maken voor onszelf waarbij we de stenen gebruiken waar we de meeste kracht uit kunnen halen. Dit zal voor ieder een andere combinatie van stenen zijn.

We beginnen de workshop met een geleide meditatie waarin we contact maken met onszelf en het trekken van een kaart. Aan de hand hiervan zal ik intuïtief de stenen kiezen die het beste bij je passen op dit moment. Hiermee mag jij zelf een sieraad gaan maken.

Tijdens het knutselen kan je me vragen stellen over de edelstenen die je gebruikt en heb ik verschillende naslagwerken bij me waarin je veel stenen kan opzoeken. Voor de afwisseling heb ik ook houten-, metalen- en glazen kralen bij me om je krachtsieraad compleet te maken.

Na het maken van ons sieraad gaan we een ritueel doen om deze te reinigen en van extra kracht te voorzien. Hiervoor gebruiken we maanwater en de gouden driehoek. Wat dit is zal ik tijdens de workshop uitleggen.

De workshop Krachtsieraad maken vind plaats op zaterdag 21 september en donderdag 31 oktober in Amsterdam. Meedoen aan deze workshop kost €67 euro, inclusief materiaalkosten.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@niahma.nl of via het contactformulier. Per workshop is er plaats voor 16 deelnemers, dus wees er op tijd bij met inschrijven.

%d bloggers liken dit: