Workshop huisreiniging

Energetisch werken en het beschermen van jezelf en je omgeving.

Goed gegrond zijn is belangrijk om verbonden te blijven met de wereld om je heen en om de dingen die je mee maakt goed te kunnen verwerken. Het volledig accepteren van jou huidige situatie kan er al voor zorgen dat je beter gegrond bent, al is dat voor veel mensen niet makkelijk.
Veel mensen hebben al wel eens een grondingsoefening gedaan. Je voorstellen dat er wortels uit je stuitje of voeten de grond in gaan of op een andere manier jezelf verbinden met de aarde en aarde energie.

Wat veel mensen niet weten is dat je ook je huis kan gronden. Als er heel veel in een ruimte gebeurd kan de sfeer niet prettig aan voelen. De lucht kan dan echt dikker aanvoelen of statisch geladen zijn.
Als een huis of ruimte gegrond is zal veel van deze overtollige energie al kunnen wegstromen in de aarde waardoor er minder over blijft om te moeten reinigen en afvoeren.

Het reinigen van je huis is natuurlijk nog steeds een goed idee. Het branden van salie of het neerstrooien van zout zijn veelgebruikte manieren. Het kan natuurlijk ook op een andere manier.

In deze workshop leer ik je hoe je een ruimte kan gronden en reinigen door gebruik te maken van je verbeelding en gedachtenkracht. Heel handig als je ergens bent waar je geen salie of andere middelen in de buurt hebt om je te helpen.

Ook wil ik het met jullie hebben over het beschermen van je huis. Energetische bescherming, zoals een licht-bol om je huis neer zetten, maar ook fysieke bescherming. We gaan naast het oefenen met handbewegingen en visualisatie ook een huisbeschermingsamulet maken. Zo gaan jullie aan het eind van de dag met een fysiek aandenken aan deze dag naar huis.

%d bloggers liken dit: