Workshop Krachtsieraad maken op Lorelei

Alle edelstenen hebben hun eigen vibratie en ondersteunen hiermee mensen op zowel lichamelijk als psychisch niveau. Elke edelsteen heeft een kracht en kan je helpen of tegenwerken, afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Ben je bijvoorbeeld heel druk van jezelf dan heb je meer baat bij een steen die kalmeert dan bij een steen die motiveert tot handelen.

In deze workshop gaan we elk een sieraad maken voor onszelf waarbij we de stenen gebruiken waar we de meeste kracht uit kunnen halen. Dit zal voor ieder een andere combinatie van stenen zijn.

We beginnen de workshop met een geleide meditatie waarin we contact maken met onszelf. Daarna zullen we intuïtief de stenen kiezen die we gaan gebruiken. Hierbij is het wel belangrijk dat niet meer dan twee of drie verschillende soorten stenen gebruikt worden. Dit omdat de verschillende vibraties elkaar anders gaan tegenwerken.

Tijdens het knutselen kan je me vragen stellen over de edelstenen die je gebruikt en heb ik verschillende naslagwerken bij me waarin je veel stenen kan opzoeken. Voor de afwisseling heb ik ook houten- en metalen kralen bij me om je krachtsieraad compleet te maken.

Deze zomer is de workshop Krachtsieraad maken te vinden op beide Lorelei festivals.

Per workshop is er plaats voor 16 deelnemers. Vorig jaar was deze workshop binnen 10 minuten vol, dus zorg dat je op tijd bent met inschrijven.

De materiaal bijdrage is €10,-

%d bloggers liken dit: