Wist je dat als je doet wat je leuk vind, je nooit hard hoeft te werken?

~Plato~

Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

Als je dingen met plezier en aandacht doet gaan ze vaak bijna vanzelf. Je komt als het ware in een flow terecht.

Dat betekend niet dat je dingen die je niet leuk vind niet moet doen, maar dat je het juiste moment moet kiezen om dingen te doen en dat je vooral veel moet oefenen met moeiteloosheid. Want hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het is om ook zin te maken voor de minder leuke klusjes.

Met mijn creatieve workshops wil ik je laten zien dat het makkelijk is om mooie dingen te maken. Dat het heerlijk is om met je handen te werken. En hoe fijn het is om de liefde in jezelf om te zetten naar schoonheid die iedereen kan bewonderen.

~Maya Angelou~

Je kan creativiteit niet opmaken. Hoe meer je gebruikt, hoe meer er is.


Voor mijn kinderen wens ik een mooie wereld gevuld met liefde, schoonheid en creativiteit. Een wereld waar aandacht en moeiteloosheid een vanzelfsprekendheid zijn en waarin de versnippering van de vluchtige, en helaas huidige, wereld achter ons ligt.

Mensen die zich zelfverzekerd en krachtig voelen maken de wereld om hen heen mooier. Ze stralen positiviteit uit en blijven vaak minder hangen in wrok of jaloezie.

Om zelf bij te dragen aan een mooiere wereld geeft ik verschillende creatieve workshops om mensen in hun kracht zetten.  Workshops vol liefde en positieve energie.

Waarna deze positiviteit zich kan verspreiden over wereld.

~Albert Einstein~

Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis.


Mijn workshops zijn een combinatie van meditatie, creativiteit en verbinding. Er is een variërend workshop aanbod, maar elke workshop is op een geheel eigen manier bedoelt om mensen in hun kracht te zetten.

 


%d bloggers liken dit: