Lorelei 2021

Weer was Niahma op Lorelei te vinden. Al was het deze keer maar een half festival.

En vandaag besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en bewust op mensen af te lopen om hen te laten weten dat ik orakel. Het gevolg was dat er de hele tijd mensen naar mij toe kwamen vandaag met de vraag of ik wilde orakelen. En telkens als ik klaar was kwam er een nieuw iemand naar me toe.

Het was echt heel erg fijn om zoveel mensen te helpen. Ik kwam helemaal in een flow en wilde eigenlijk gewoon niet meer stoppen ❤

Op Lorelei kreeg ik ook een hele goede tip. Namelijk orakelen op Tiktok. Ik ben dus binnenkort voor het eerst op dit medium te vinden. Met nieuwe maan en verder een keer per week om vragen te beantwoorden.

Als je zelf vragen hebt, mail ze gerust naar info@niahma.nl. Wie weet beantwoord ik ze op tiktok.

Of je kan natuurlijk een persoonlijk consult aanvragen. Dan neem ik anderhalf uur de tijd om je verder op weg te helpen. Ik vraag hiervoor 65 euro. Hierbij de hulp inroepend van mijn orakels met als afsluiter het vingerlabyrinth.

Integratie van je innerlijke processen verliepen nog nooit zo kleurrijk 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: