Lenteweek en Beltane

Vandaag was ik voor de lenteweek bij de Roos met Keltisch Orakel en de Steen van de Sjamaan. Het was een groot succes. En ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik vanaf 11 mei om de week op woensdag in de Roos te vinden ben.

Maar eerst organiseer ik komende zaterdag nog Beltane samen met Carmen Glaudemans. Van 15 tot 18 uur in de Workship in Amsterdam noord vieren we de liefde voor onszelf met een ceremonie en een vreugdevuur.

Het belooft een prachtige viering te worden. En we hebben er nu al heel veel zin in. Mocht je tijd hebben zaterdag, dan kan ik zeker aanraden om langs te komen.

Wie weet zie ik je zaterdag al ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: